Wie Zijn Wij

wieSki-Lifts.com werd in 2003 opgericht en verzorgde in eigen minibussen luchthaventransport van de luchthaven in Genève naar Morzine, Avoriaz en Les Gets.

Sindsdien is Ski-Lifts aanzienlijk gegroeid en biedt momenteel, door middel van een vertrouwd netwerk van partners, luchthaventransport naar skiresorts in 10 verschillende landen, en vervoert elk winterseizoen ongeveer 50.000 passagiers.

Door middel van de unieke combinatie van onze operationele ervaring in deze sector en een nauwe samenwerking met vele andere skitaxibedrijven rond de wereld, hebben we een grondig begrip van de markt en behoeften van onze klanten ontwikkeld, en een onverslaanbaar productaanbod opgebouwd op basis van onze vier fundamentele principes: Betrouwbaarheid, Veiligheid, Waar voor uw Geld en Klanttevredenheid.

In elk gebied onderzoeken we alle beschikbare soorten luchthaventransport… van privé en gedeelde minibussen, tot touringcars, executive auto’s en limousines. En als u het transport dat u zoekt niet kunt vinden, zal ons ervaren en deskundig team u bijstaan om een transferpakket samen te stellen dat geheel aan uw behoeften voldoet.

Hoe u kunt boeken