Hoe u kunt boeken

97409a6d-00f0-403f-ac92-c0699734006fGebruik de Quote Generator om de aan u beschikbare transfers te bekijken. Volg de stappen om uw boeking te voltooien, waarna u onmiddellijk een bevestigende e-mail zult ontvangen.
De e-mail die uw boeking bevestigt bevat alle informatie die u nodig heeft voor uw reis, dus kunt u zich ontspannen in de wetenschap dat u bij aankomst op de luchthaven opgewacht zal worden.
 
De middag voordat u weer vertrekt zullen we tevens een SMS naar het mobiele telefoonnummer dat op uw boeking vermeld staat versturen en de exacte ophaaltijd bij uw accommodatie bevestigen. We proberen u twee uur voor uw vertrektijd op het vliegveld af te zetten. Indien u wilt kunt u ook een specifieke ophaaltijd selecteren wanneer u een boeking voor privétransport maakt.
 
Als u met jonge kinderen reist zult u een autostoeltje nodig hebben. Deze kunnen we gratis verzorgen zolang u dit op het boekingsformulier aangeeft.
Kinderen worden wel meegerekend in het totaal aantal passagiers in uw groep omdat zij volgens de wet een eigen zitplaats dienen te hebben.
 
 
Indien u verdere informatie nodig heeft kunt u dit waarschijnlijk op de pagina Hoe maak ik een boeking of op deVGV pagina van onze website vinden. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen en zal ons team u met plezier bijstaan.